Stijgende Wild verslaan Blackhawk 3-2 voor Western Conference lood
نوشته شده توسط : tarvitset

Dubnyk maakte 33 spaart, Jason Pominville scoorde in de derde periode en Minnesota versloeg de Chicago Blackhawks met 3-2 op zondag enige bezit van de eerste plaats in de Western Conference te grijpen.

Nino Niederreiter en Chris Stewart scoorde ook als Minnesota verdiende zijn vierde opeenvolgende overwinning en verbeterd om 17-1-1 sinds december 4. De Wilde ook winnen van de Blackhawks voor de achtste opeenvolgende keer.

'' Om dit team verslaan acht keer op een rij is echt iets, '' zei Boudreau, die achter de bank in Anaheim was toen de Ducks door de Blackhawks in de 2015 Western Conference finales werden geëlimineerd. '' Ik begrijp niet hoe je het kunt doen. Ik wou dat ik die kennis een paar jaar geleden gehad. ''

Minnesota (28-9-5) sprong in front voor goed wanneer Marco Scandella de puck achter het net schoot en het caromed recht om Pominville staan ​​helemaal alleen aan de rechterkant van de vouw. Hij klopte hem in de open net voor zijn zesde van het seizoen op 5:08.

Minnesota verdediger Ryan Suter werd gestuurd om te trippen met 22,4 seconden over, maar Chicago was niet in staat om een ​​goede kijk zelfs met de 6-on-4 voordeel te krijgen.





:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: